De beelden van een gebroken Elke komen hard aan bij Arda

De beelden van een gebroken Elke komen hard aan bij Arda

Arda: 'Ik denk dat dit gewoon het moment was om haar zo fel te breken en haar misschien sterker te maken als persoon'.

De heftige beelden die de dames te zien kregen tijdens het kampvuur hebben indruk gemaakt. Zeker Elke kreeg het zwaar te verduren. 'Ik wil gewoon weten waarom ik niet goed genoeg ben. En zij wel.'

Arda en Eline hadden een romantische overnachtingsdate en hebben er duidelijk van genoten.

Arda: 'Alles wat ik hier meemaak is een once in a lifetime gebeurtenis. Dus ik hoop gewoon dat ik iets kan overhouden aan Temptation en dat zou dan Eline zijn voor mij.'

De relaties komen steeds zwaarder onder druk te staan, en dat zorgt voor veel onrust en emotie. Het vertrouwen is ver zoek. Vanavond zijn het de mannen die beelden te zien krijgen van hun partner. En dat wordt een confrontatie die niemand onbewogen laat.

Karim: 'Ik vind dat ze me voor schut zet op tv en ik vind dat ik dat absoluut niet verdien.'

Ondanks zijn emotionele reactie tijdens het kampvuur heeft Arda nog geen spijt van zijn misstap: 'Ik denk dat dit gewoon het moment was om haar zo fel te breken en haar misschien sterker te maken als persoon'. 

Temptation Island, elke vrijdag om 20u35 bij VIJF

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde