De auto maakt de man. Of zijn het toch de kleren?

De auto maakt de man. Of zijn het toch de kleren?

Morgen in een nieuwe aflevering van Zo Man Zo Vrouw

Melissa leerde Jens in de botsauto’s kennen, en sindsdien staan niet alleen Jens, maar ook auto’s centraal in haar leven. Jens werkt als automonteur in de Volvo-fabriek, maar na het werk knutselt hij dag in dag uit verder aan zijn geliefde Caddy. De wagen krijgt wekelijks een complete poetsbeurt, maar welke kleding hij daarbij draagt is voor hem absoluut niet belangrijk. En daar knelt het schoentje bij Melissa, want ook splinternieuwe truien zijn binnen de kortste keren getooid met een stevig laagje olie. Aangezien Jens vooral smerige trainingsbroeken en gescheurde hoodies draagt, is het volgens Melissa hoog tijd dat Jens zelf eens een tuning ondergaat. Melissa daarentegen is wel volledig gepimpt, houdt van glitter en glammer en gaat gehuld in fake merkkledij. In het shopping center voelt Melissa zich als een vis in het water, maar ligt Jens te spartelen op het droge. Wanneer hij zijn outfit - bestaande uit niets meer dan een kort shortje en beha - aan Jani laat zien, schrikt deze zich een hoedje. Jens heeft voor zijn vrouwtje wel koplampen voorzien, maar jammer genoeg niets gedaan aan de rest van de carrosserie… 

Zo Man Zo Vrouw, morgen om 20u35 op VIJF.

Contacteer ons
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Nena De Keersmaecker SBS Belgium NV
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde