"De allermooiste reveal ooit" uit Jani's carrière

"De allermooiste reveal ooit" uit Jani's carrière

Maar Jani heeft voor het eerst een jeneverke nodig om de dag te starten ten huize Dolly Parton en Cowboy Henk

Jani begeeft zich deze week naar Mol, parel van de Kempen. Maar de echte parel is Godelieve (60 jaar, gepensioneerd financieel adviseur), die hem samen met haar partner Robert (64 jaar, gepensioneerd kraanbestuurder) opwacht in hun 'Valentijnsnestje'. Voor Jani gaat een nieuwe wereld open die bestaat uit Goldwings, mobilehomes, knusse chaletjes, truis onder ruitjeshemden, dubbele onderbroeken en pruiken 'omdat het kan'. Vlaanderens modegoeroe heeft voor het eerst een jeneverke nodig om de dag te starten. 

"Godelieve is 'hips' in haar dagelijkse styling," beweert Robert. "De wereld is voor jou een podium," voegt Jani daar aan toe en hij vraagt haar prompt om zijn assistente te worden. De styling die ze even later helemaal zelf voor haar geliefde Robert mag uitkiezen is er redelijk boenk op. Een compleet nieuwe ervaring voor onze held. 

Het is de eerste maal dat Jani een koppel 60+ers van een make over voorziet en wat een succes. Deze hartverwarmende levensgenieters staan zelf versteld van het resultaat. Onovertroffen, is het. En zonder pruik. Robert is tot tranen toe bewogen. Godelieve geraakt zowaar in ademnood bij het zien van haar persoonlijke Richard Gere. 

Emotioneel gezien, waarschijnlijk Jani's mooiste restyling ever.  

Zo Man Zo Vrouw - Morgen om 20u35 bij VIJF

Contacteer ons
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde