"Dat kind zal twee mama's hebben." - Vier handen op één buik

"Dat kind zal twee mama's hebben." - Vier handen op één buik

Dorien Leyers geeft morgen raad aan tienermoeder Kelly

Kelly koestert al sinds haar vijftiende een uitgesproken kinderwens. Ze overtuigt haar vriend Govanni om hier samen voor te gaan. Op haar 17de is het zover: Kelly is eindelijk zwanger. 
Ook haar moeder Helena is door het dolle heen met deze zwangerschap, want ze wil geen 'oude bomma' zijn.
Het jonge koppel woont bij Helena in, waar het vooral de dames zijn die de plak zwaaien. 
Kelly en Helena zijn echt twee handen op één buik, Kelly kan niet zonder haar moeder en heeft totaal geen ambitie om het ouderlijk huis te verlaten.
Dorien is verbouwereerd wanneer zij Kelly thuis ontmoet. Het gezin blijkt hevige fan van KV Mechelen en hun hele huis kleurt rood en geel . 
Na de geboorte van zoontje Oliver wil Dorien dat Kelly leert om eigen benen te staan en zelf zorg te dragen voor haar kindje, zonder de hulp van 'mammie' Helena.
Ze stuurt Helena een nacht op hotel, maar al snel blijkt dat de dames elkaar geen seconde kunnen missen...
 

Vier handen op één buik

Morgen om 20u35 bij VIJF

Contacteer ons
Barbara Salomon De Vijver Media
Barbara Salomon De Vijver Media
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde