Jani waant zich even terug in het leger. Maar dragen alle ex-militairen geen onderbroek?

Jani waant zich even terug in het leger. Maar dragen alle ex-militairen geen onderbroek?

Het waren niet enkel haar bemodderde combat boots, noch het slijtvaste, niet-getailleerde camouflagehemd dat Benny's (32) hart deed overslaan toen hij Daisy (37) voor het eerst zag in de kazerne. Het ging hem ook om haar wonderschone binnenkant. Nu weten we allemaal dat je van een schoon bord niet kan blijven eten, maar met de legercarrière al enkele jaren achter de rug, willen zowel Daisy als Benny graag ook eens het oog verwennen, zeker met het oog op het feest voor hun huwelijksjubileum. En wat doe je dan? Dan haal je Jani erbij om je kleerkast uit te mesten en alle rekruten op het juiste pad te zetten. Benny lijkt ons één van de weinige mannen te zijn die onderbroekloos door het leven gaat, zelf beweert hij dat hij deel uitmaakt van de 40 procent die dat de normaalste zaak van de wereld vindt. Kan Jani hem overtuigen om voor een keertje toch ondergoed te dragen? En: slaagt Jani erin om Daisy en Benny te laten toetreden tot zijn army of fashion? Jani heeft morgen alvast één doel: 'Missie Kleding' en daarvoor neemt hij Benny en Daisy mee naar de loopgraven van Wijnegem.

Zo Man Zo Vrouw - Morgen om 20u35 bij VIJF

Contacteer ons
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde