Jani daagt elke week vier shopping queens uit

Jani daagt elke week vier shopping queens uit

“Nog een zweepje en Marie is klaar voor het ponykamp”

In Shopping Queens strijden vanaf morgen elke week vier fashionista’s tegen elkaar. Van superstylist Jani krijgen ze de opdracht om zichzelf te restylen voor één speciale gelegenheid. Met exact 300 euro op zak en in drie uur tijd. De dames beoordelen elkaars outfit en ook fashiongoeroe Jani kijkt nauwlettend toe. Ze geven elkaar punten en dat doet ook Jani. Aan het einde van de week weten we wie een kroontje op het hoofd krijgt en tegelijkertijd zichzelf helemaal mag laten gaan tijdens een shoppingweekend ter waarde van 1000 euro.

Vanaf dinsdag 18 april op VIJF.
​Telkens van dinsdag t.e.m. vrijdag om 20u35.

 

Jong, sexy, fabulous en dressings vol met interessante eyecatchers. Zo kunnen we de fashionista’s van deze week wel omschrijven. Manon (25), Shana (24), Marie (19) en Eline (19) strijden met elkaar om het felbegeerde kroontje. Uberstylist Jani heeft voor deze queens een gepaste opdracht. De jongedames mogen een outfit shoppen dat gepast zou zijn voor een Britse polowedstrijd. En niet zomaar eentje: eentje waarop Prins Harry zelve aanwezig zou kunnen zijn. De queens moeten alles uit de kast halen om hem van zijn troon te blazen. Ze rennen de winkelstraten van Leuven in om later het beste van zichzelf te geven op de catwalk.

 

DINSDAG 18 APRIL
MANON UIT WOLVERTEM

Vandaag maken we kennis met de 25-jarige Manon. Ze komt uit Wolvertem en heeft een eigen nagelstudio. Ze houdt van Louis Vuitton bags en voegt elk jaar een nieuw item toe aan haar collectie. Een stoere chick met een girly touch dus. “Deze opdracht is niet makkelijk maar mijn inspiratie is Kate Middleton”, klinkt het. Naast het thema is ook het budget een uitdaging voor Manon. Als ze haar outfit wil betalen, komt ze aan de kassa 8 cent tekort. “Mag ik iets schoonmaken, aub?”.


WOENSDAG 19 APRIL
SHANA UIT LOMMEL


Vandaag is het de beurt aan de Limburgse Shana (24) uit Lommel. Ze werkt als lerares in het bijzonder lager onderwijs. Ze heeft een uitgesproken stijl en kiest vooral voor zwarte kleren en donkere make-up. “Ik vrees dat ik uit mijn comfortzone moet stappen als ik deze wedstrijd wil winnen”, zegt ze. “Hopelijk laat ze haar zwarte kledij eens achterwege op de catwalk”, klinkt het bij de andere kandidaten.  Houden deze queens het netjes? Of veranderen ze in strijdlustige diva’s?


DONDERDAG 20 APRIL
MARIE-SIRINE UIT LEUVEN

Marie (19) studeert rechten aan de KU Leuven en heeft een zwak voor schoenen. Voornamelijk hoge hakken. “Vroeger was ik een echte snob, nu ben ik haute couture”, zegt ze. “Snobisme past perfect in dit thema”. Met hoge laarzen geeft ze op de catwalk het beste van zichzelf. “Nog een zweepje en Marie is klaar voor het ponykamp”, klinkt het bij de andere dames.
 

VRIJDAG 21 APRIL
ELINE UIT SINT-TRUIDEN

Last but not least: Eline. Deze 19-jarige fashionqueen komt uit Sint Truiden. Ze volgt een kappersopleiding bij Syntra en werkt af en toe in het kapsalon van haar mama. Merken en dure kleding zijn volledig haar ding. “Mijn oma is mijn vaste kledingsponsor”. Benieuwd of ze het deze keer kan redden zonder oma’s portefeuille.

Contacteer ons
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde