Complex en Dorien Leyers - vanaf morgen bij VIJF

Complex en Dorien Leyers - vanaf morgen bij VIJF

In het nieuwe VIJF-programma Complex helpt Dorien Leyers - samen met een team van plastisch chirurgen - mensen die zichzelf belemmerd voelen door hun uiterlijk. Jezelf aanvaarden zoals je bent, is makkelijk gezegd, als je voldoet aan de norm. Er is niks verkeerds aan imperfect zijn, maar die ene imperfectie kan iemands geluk soms echt in de weg staan. De getuigen uit 'Complex' hebben een in het oog springend uiterlijk kenmerk dat hen belemmert. Zij worden door Dr Fabrice Rogge, Dr Bart Decoopman, Dr Carl Van Waes en Dr Luc Van Doorne geholpen, zodat ook zij uiteindelijk met zelfvertrouwen en trots de wereld in kunnen stappen.

Imperfectie is in, maar wat als een mankementje niet langer charmant is en als een schaduw boven je geluk hangt? Dat ondervonden Sarah en Jessica jarenlang:

Sarah is 25 en lijdt sinds zes jaar aan een mannelijk haargroeipatroon. Dat heeft ertoe geleid dat haar voorhoofd zowat volledig kaal is. Als jonge vrouw je haar verliezen is traumatiserend: het bezorgde Sarah, die een opleiding als kapster gevolgd heeft, een vreselijk complex. Hoe kan Sarah dat complex eindelijk overwinnen? Hoe kan ze eindelijk buitenkomen zonder haarband? Is een haartransplantatie voor Sarah een oplossing? Zal ze eindelijk terug normaal haar hebben?

En ook Jessica schaamt zich voor haar lichaam. Jessica is 28, en ze heeft twee dochtertjes, maar ze heeft nauwelijks borsten. Dat staat niet enkel haar seksuele relatie met vriend Gregory in de weg, maar ook haar gezinsleven.  Gewoon al met de kinderen gaan zwemmen is voor Jessica een hele opgave. En hoe kan je nu lingerie gaan kiezen als je twee of drie beha's over elkaar moet dragen? Kan Jessica met borstprotheses haar complex overwinnen? Kan een chirurg haar eindelijk de borsten geven die bij haar lichaam passen?

Complex - Morgen om 20u35 bij VIJF

Contacteer ons
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde