Chaos in de keuken bij chef Martien in Kerst met de familie Meiland

Chaos in de keuken bij chef Martien in Kerst met de familie Meiland

"Oh ik heb het verkeerde pak genomen voor bij het gehakt, dit is aardappelpuree, ik moest paneermeel hebben, wat erg!"

De familie laat zich tijdens hun vakantie onderdompelen in de Zweedse cultuur. Dat wil zeggen dat ze zelf Zweedse gehaktballetjes gaan bakken, tijdens de borrel kaviaar in een tube proeven en op bezoek gaan bij het traditionele nomadenvolk de Sami. Ze mogen overnachten in een oude trekkershut dat verstoken is van elk comfort, dus geen elektriciteit, stromend water of centrale verwarming. Daar hopen ze het noorderlicht te kunnen zien.

Martien en Maxime duiken de keuken in om een heerlijke, typische Zweedse maaltijd klaar te maken. Maar dan loopt het plots helemaal mis. 

"Oh ik heb het verkeerde pak genomen voor bij het gehakt, dit is aardappelpuree. Ik moest paneermeel hebben, wat erg!"

Kerst met de familie Meiland is vanaf 22 december tot en met 29 december te zien op VIJF om 20u35.

Sophie Verheyen Persverantwoordelijke Play4, Play5, Play6, Play7 & GoPlay
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde