Bling Bling, Dromen, Chihuahua’s én een vleugje excentriciteit

Bling Bling, Dromen, Chihuahua’s én een vleugje excentriciteit

Zwart is uit, Roos is in – Pink Ambition morgen nieuw bij VIJF

Vanaf morgen nemen vijf glamoureuze vrouwen je elke week mee achter de schermen van hun perfecte selfies om een inkijk te geven in hun fascinerende wereld. Jill, Freya, Yentl, Axelle en An-Katrien maken elk op hun manier de wereld wat rozer.

Freya is een real life Barbie, maar dan wel een Barbie met brains: Freya heeft een eigen kledinglijn uit de grond gestampt: Tutu Chic. Freya weet heel goed wat ze wilt, en gaat recht op haar doel af. Alles wat ze doet, is in functie van haar baby Tutu Chic en haar ambities met haar merk zijn oneindig. Freya heeft - net als Barbie - een wit paard, en rijdt rond in een roze Porsche. Jill heeft alles mee in het leven, ze ziet er goed uit, kent de hele beau monde van Antwerpen en moet zich niet te veel zorgen maken over de centen, want haar ouders willen niet dat hun prachtige dochter ook maar iets te kort komt. Beauty An-Katrien is een succesvol blogster met meer dan 40.000 volgers op Instagram en werkt er heel hard aan om zichzelf als 'merk' neer te zetten. An-Katrien is getrouwd in een prachtig roos kleed met Hubby Dries. Axelle – the body - is een selfmade woman. Sinds 2014 heeft ze haar muziekcarrière (Axelle nam deel aan The Voice) ingeruild voor een carrière als fitnessmodel, vorig jaar werd ze Belgische kampioen fitnessmodel, maar haar ambities reiken veel verder. Maar zo een perfect lichaam krijg je niet vanzelf: Axelle traint elke dag, weet heel goed wat ze eet en heeft een ijzeren discipline. Haar lichaam is een kunstwerk en daar heeft ze heel veel voor over. Yentl ten slotte is de girl-next-door en heeft het gemaakt als blogger. Elke dag ontvangt ze thuis pakketjes en cadeautjes thuis van allerlei merken die maar al te graag hun producten op haar populaire blog zien verschijnen

 

Morgen in Pink Ambition om 20u35 bij VIJF:

 

Wat krijgen filles à papa? Juist: een super hippe, gepersonaliseerde wagen waar een doorsnee prille twintiger alleen maar kan van kan dromen.  Jill krijgt van haar papa dan ook een volledig naar haar smaak gestylde, full option Fiat 500, en dat brengt ook bij mama Anita heel wat herinneringen boven. Freya gunt ons inkijk in haar kleurrijke, excentrieke barbiewereld. Voor Freya is pink a way of life.  En we genieten van High Tea met onze 5 girls, en daar blijkt al snel dat ook hun trouwe viervoeters een prinsheerlijk leventje leiden..

Contacteer ons
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde