Bijzonder veel cc aan humor - Morgen in Zo Moeder Zo Dochter

Bijzonder veel cc aan humor - Morgen in Zo Moeder Zo Dochter

"Niet hetero worden, echt niet het moment." - Jani Kazaltzis

Jani verwelkomt morgen het opmerkelijke duo Pommeline en mama Chantal met open armen. Mama Chantal blijkt ook te beschikken over een flinke dosis aan 'humor', ze is zowaar nog 'grappiger' dan Pommeline. Pamela Anderson en Donatella Versace verdwijnen naast Chantal, dixit Jani. In een heel bijzondere Zo Moeder Zo Dochter aflevering heeft Jani al snel door dat moeder en dochter ondanks hun tegengestelde kledingstijl twee fijne exemplaren van de vrouwelijke soort zijn, die nog maar eens bewijzen dat je een boek nooit mag beoordelen op basis van de cover...

Zo Moeder Zo Dochter met Pommeline en Chantal - morgen om 20u35 bij VIJF

Contacteer ons
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde