BH 90210 is terug!

BH 90210 is terug!

Vanaf woensdag 6 november is de reboot van de serie te zien op VIJF

De bekendste postcode van de jaren 90 is terug van weg geweest. 19 jaar na het einde van de tienerserie keren Jason Priestley, Shannen Doherty, Jennie Garth, Ian Ziering, Brian Austin Green, Gabrielle Carteris, en Tori Spelling terug naar de (inmiddels gemoderniseerde) Peach Pit. De cast steekt de koppen bij elkaar om na te denken over een reboot van de originele serie.

VIJF brengt wekelijks een dubbele portie van de reboot van de 90s hitserie, waarin niet alleen de originele cast maar ook een aantal andere geliefde personages hun terugkeer maken.

Beverly Hills 90210, vanaf woensdag 6 november om 20u35 op VIJF.

 

 

 

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde