Beauty de papegaai en andere vreemde vogels morgen in Zo Man Zo Vrouw

Beauty de papegaai en andere vreemde vogels morgen in Zo Man Zo Vrouw

Zo Man Zo Vrouw - Morgen om 20u35 bij VIJF

Nathalie (36) en Mike (32) hebben klachten over elkaars kledingstijl. De kledingstijl van Mike lijkt volgens Nathalie een kopie van die van haar 13 jarige zoon: hoodies en te grote truien met opvallende prints. En ook zijn outfits in country- of Victoriaanse stijl vindt ze maar niets. Zijn favoriete kostuum is er eentje gebaseerd op een kostuum uit 1850, een outfit van 1000 euro die hij aantrekt om Victoriaans te gaan dansen. Maar ook Nathalie is niet zonder zonde vindt Mike: ze zou zich veel te oud kleden. 
Kleedjes en rokjes draagt ze niet en ze kiest resoluut voor een broek. 
Vroeger ging ze vaak pyjama-shoppen, ze doet niets liever dan rondlopen in pyjama. Maar dat kon Mike haar intussen afleren. Alleen heeft Nathalie de pyjama nu vervangen door een jogging...

Contacteer ons
Barbara Salomon Persvoorlichter VIJF
Barbara Salomon Persvoorlichter VIJF
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde