Axelle laat alter ego Axeela op je los - Morgen in Pink Ambition

Axelle laat alter ego Axeela op je los - Morgen in Pink Ambition

Axelle laat de fitness even achter zit, en laat alter ego Axeela op ons los. Deze superwoman is een vrouw van vele talenten, ze zingt vandaag het laatste nummer voor haar nieuwe album in, onder het goedkeurend oog van 'dope' gezelschap. En Freya begint haar dag al vroeg: ze beantwoordt e-mails terwijl ze aan haar conditie werkt. Deze 'girlboss' heeft multitasken helemaal begrepen. Maar ook deze creatieve duizendpoot kan af en toe wat extra hulp gebruiken en gaat vandaag op zoek naar een personal assistant.

It-girl Jill heeft het druk, naast haar job als promogirl op het autosalon staat ze vandaag model voor een fotoshoot van blogger Jon The Gold, en al dat mooi wezen is minder makkelijk dan je zou denken..

De meisjes tekenen allemaal present op de lancering van Yentl's nieuwe blog. 'Just Yentl'...

Pink Ambition - Morgen om 20u35 bij VIJF

Contact us
About Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde