"Als ik in de spiegel kijk, zie ik een hele oude vrouw"

"Als ik in de spiegel kijk, zie ik een hele oude vrouw"

Zondag in Complex.

Murielle is nauwelijks 52, maar ze ziet er door haar extreem gerimpeld gezicht in de 70 uit. En dat krijgt ze ook voortdurend te horen: telkens wanneer ze met haar vader van 83, een weduwnaar, buitenkomt, vragen de mensen haar of ze misschien zijn vrouw is. Murielle wordt trouwens ook voortdurend gepest met haar uiterlijk, in die mate zelfs dat ze in haar thuisstad Aalst nauwelijks nog op straat komt. De cafetaria waar ze zo vaak met haar vriendinnen kwam, bezoekt ze niet meer, en haar vriendinnen zijn geen vriendinnen meer… Enkel de gepensioneerdenbond van haar vader brengt haar nog een beetje een sociaal leven. Murielle wil daar eindelijk verandering in brengen, ze wil terug met leeftijdsgenoten omgaan. Ze bezoekt dan ook dokter Decoopman om te weten of hij haar een facelift kan geven. Een operatie die ervoor zorgt dat haar gezicht eindelijk opnieuw bij haar leeftijd past.

Jurgen heeft last van een probleempje waar vooral oudere mannen onder lijden, maar dat op zijn leeftijd een flink taboe is. Jurgen heeft namelijk last van gyneacomastie, oftewel: man boobs. Daarvoor schaamt hij zich zo hard dat hij nauwelijks nog een normaal leven kan leiden: naar het zwembad of de sauna gaan zijn voor hem onmogelijk. En ook zijn seksleven lijdt eronder: Jurgen wil nooit het licht aan, en wil eigenlijk liever dat zijn vriend hem helemaal niet aanraakt. Jurgens borsten zijn trouwens het resultaat van meer dan 50 kilo vermageren, het is dus voornamelijk veloverschot. En van die excessieve huid wil Jurgen nu echt wel definitief verlost worden. Jurgen gaat daarom op bezoek bij dokter Vanwaes. Kan die hem eindelijk van zijn manboobs verlossen?

Complex - Zondag om 20u25 op VIJF.

Contacteer ons
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Barbara Salomon Pers Senior VIER, VIJF en ZES
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde