“Alles wat er aan een travestiet is, zie ik graag.” – Luziana (52)

“Alles wat er aan een travestiet is, zie ik graag.” – Luziana (52)

Jani heeft morgen zijn handen meer dan vol met Luziana, al 52 jaar lang koppig en sinds kort ook de trotse vriendin van Jeffrey (29). Luziana daagt graag uit, op alle vlak en zeker in kledij. Ze vindt Jani’s stijl maar saai en trekt zijn vakkennis meermaals in twijfel. Zelf kocht ze nog nooit kledij voor zichzelf, dat is weggesmeten geld vindt ze. Ze draagt wat ze krijgt: van haar dochter, moeder en van de kapper van haar moeder. Kan Jani haar van zijn gelijk overtuigen? En kan zij haar ongelijk toegeven?

 

Jeffrey (29) en Luziana (52) zijn een apart koppel. Ondanks het grote leeftijdsverschil, passen ze als geen ander bij elkaar. De zelfzekerheid van Luziana vult de onzekerheid van Jeffrey aan. Luziana valt graag op, Jeffrey wil zich net graag low key houden. Luziana probeert Jeffrey’s stijl te veranderen, maar dat lukt haar niet.  Maar ook Jeffrey zou Luziana graag anders zien…

 

Zo Man Zo Vrouw – Morgen om 20u35 bij VIJF

Contacteer ons
Barbara Salomon Persvoorlichter VIJF
Barbara Salomon Persvoorlichter VIJF
Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde