33 en nog steeds in een éénpersoonsbed? Enter Jani!

33 en nog steeds in een éénpersoonsbed? Enter Jani!

Deze week is Jani cupido met dienst voor de 33-jarige Annemoon uit het Oost-Vlaamse Eine. Over haar liefdesleven valt bitter weinig te vertellen, ze heeft nog nooit een relatie gehad van meer dan 6 maanden en is ondertussen 8 jaar single. Haar vrienden en familie zien het niet meer goed komen. Tijd om in te grijpen.

 

Jani komt dus net op het goede moment, want Annemoon praat meer met haar dieren dan met mensen. Het leven van Annemoon is niet meer dan werken, naar de zetel,  een praatje met de hond, naar bed en weer werken. Saaier kan je het niet bedenken.

Annemoon kreeg 10 jaar geleden te horen dat ze een herfsttype is en heeft dat heel letterlijk genomen. Ze kleedt zich sindsdien enkel in bruin en bordeaux, en lijkt niet te beseffen dat ze zo nooit aandacht zal krijgen.

Jani moet Annemoon uit haar zetel krijgen en van de saaie mus een sexy vrouw zien te maken.

Wanneer Jani en personal coach Ilse Van Acker Annemoon voor de leeuwen gooien kunnen ze hun ogen niet geloven, er spat romantiek van het scherm, tot Annemoon die helemaal kapot maakt door te blijven praten over haar hond, katten en twee kippen.

 

All you need is Jani – Morgen om 20u35 bij VIJF

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde