30 dagen seks: zijn de koppels er geraakt?

30 dagen seks: zijn de koppels er geraakt?

 

En welke invloed heeft Alle Dagen Seks nu op een relatie?

Drie weken geleden startte VIJF met haar Vlaamse sexperiment, en met succes. Er wordt weer meer over seks gesproken én VIJF kende sterke woensdagen: Alle Dagen Seks haalde na drie afleveringen een gemiddelde 238.279 kijkers per aflevering (16.5% Vr 20-49).

De vier dappere koppels van Alle Dagen Seks hebben woord gehouden: de dertig dagen zijn binnen.

We lagen er niet tussen, maar iedereen zweert plechtig gedurende 30 dagen elke dag de liefde te hebben bedreven met hun partner. Wat betekent dit nu voor hun relatie? Hoe belangrijk is seks in een relatie?

Samen met Ann Reymen en psychologisch consulent Gunther maken ze de balans op.

Dat het niet altijd even eenvoudig was, wisten we al. En dat de ene opnieuw dolverliefd is, een vrouw een “andere vrouw” is geworden, terwijl de andere het avontuurlijke noorden kwijt is. Elk koppel had een heel eigen reden voor deelname aan dit sexperiment en voor elk koppel is het resultaat verrassend anders.

Ook nu weer neemt Ann Reymen ons op een trip doorheen het seksleven van het gemiddelde Vlaamse koppel. Want wat de uitgebreide seksenquête ons nog leert, is bijvoorbeeld dat voor 1 op 5 mannen seks de basis vormt van een goede relatie. Terwijl het voor 1 op 4 vrouwen van ondergeschikt belang is. Faken onze partners daarom wel eens en heb je het dan door? Is voorspel echt altijd noodzakelijk of dromen we ook wel eens van een weldoende snelle wip?

Annelien Coorevits mag zich afvragen wat vrouwen opwindt als het om porno gaat. En ja: we hebben haar toch even moeten overtuigen om dit te doen.

Het geslaagde experiment afsluiten doen we met waarschijnlijk het beste nieuws dat je kunt hebben in dit geval. 

Alle Dagen Seks - Morgen om 21u35 op VIJF

 

Over Play5

Alle vermelde teksten, foto’s, afbeeldingen, logo’s, handelsnamen, merken en audiovisueel materiaal zijn in eigendom of in licentie van Play Media, Play4, Play5, Play6, Play7 of GoPlay: deze zijn auteursrechtelijk of anderszins beschermd.

Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder voorafgaandelijk akkoord van Play Media, hetzij via email hetzij na het ontvangen van een login op www.beeldfabriek.be. Het ontvangen van een login impliceert uw akkoord met de gebruiksvoorwaarden van www.beeldfabriek.be.

 

Play5
Harensesteenweg 224
1800 Vilvoorde